Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist. BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist. Beschrijving is vereist. BEVESTIG

Indien u een functionele vraag heeft of u wenst een issue te melden, vul dan onderstaand registratieformulier in We zullen u zo snel mogelijk contacteren met een antwoord of oplossing. 

Support openingsuren:   Weekdagen 9.00 - 17.00
Telefoon:   +32 (0)15 715 615
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist. Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Functie titel is vereist
Functie locatie is vereist
Naam is vereist.
Telefoonnummer is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist. SEND REQUEST
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist. SEND REQUEST

Blog

Zinvolle content voor succesvol projectbeheer.

Wat is ERP en waarom heb je het nodig?

01 september 2020.Trends

share this story

Wat is ERP systeem voor software?

ERP software gebruik je dus om bedrijfsprocessen te managen. Zo ontwikkelden wij binnen ionProjects een alles-in-één ERP businesssoftwareoplossing die het mogelijk maakt om de processen binnen een organisatie te optimaliseren en sneller, efficiënter en vooral beter te werken. Een duidelijke eenvoudige ERP-tool maakt groei mogelijk dankzij effectief beheer van kennis, projecten en processen. Een ERP-systeem bestaat altijd uit diverse modules of tools. Afhankelijk van je bedrijfsactiviteiten en wensen neem je één of meerdere onderdelen uit het volledige systeem in gebruik. Onze software biedt alle modules aan die nodig zijn om een volledige organisatie te beheren; van projectbeheer, tot CRM en facturatie.

 

 

De voordelen van een goed ERP-systeem

In een snelle en sterk concurrerende markt blijf je de concurrentie alleen voor door processen efficiënt te beheren en de beschikbare middelen optimaal in te zetten. ERP maakt dit mogelijk. Zo zorgt onze resource management module voor complete controle over je middelen; in bijvoorbeeld de sterk veranderende IT-branche is ERP daarom cruciaal. De CRM-module maakt het daarnaast mogelijk om de Customer Lifetime Value sterk te verbeteren en de relaties met klanten te optimaliseren. Deze ERP-tool is daarmee cruciaal om groei te kunnen realiseren. Door ook onze andere modules zoals facturatie, voorraadbeheer en projectplanning en resourceplanning op te nemen in één overzichtelijk ERP-systeem werk je tijd- en kostenefficiënt en blijf je de concurrentie consequent een stapje voor.

 

ERP voor IT en engineering

Het is belangrijk om bij het selecteren van een ERP-systeem een weloverwogen keuze te maken. Je doet als bedrijf immers een flinke investering: zowel in prijs als in de tijd die nodig is voor een goede implementatie. Kies daarom altijd voor software die beschikt over alle functionaliteiten die je bedrijf nu of in de toekomst nodig heeft. Om aan de specifieke eisen van de snelgroeiende bedrijven in de IT en engineering branche te kunnen voldoen, bouwt ionProjects daarom al een decennium aan ERP-software perfect afgestemd op deze specifieke doelgroep. Hierdoor kunnen wij exact die functionaliteiten leveren die nodig zijn om organisaties in de engineering- en IT-sector perfect te bedienen.

 

Op zoek naar een ERP-totaaloplossing speciaal toegespitst op jouw organisatie? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen graag uit hoe wij onze kennis en expertise kunnen inzetten om het verschil te maken!

As a company, you must maintain an overview of all projects: that is an area where ionBIZ scores top points.

NEXT STORY

Telewerken? Ben jij er klaar voor? Check deze 5 zaken:

Veel Belgen werken regelmatig vanuit een andere plek dan kantoor, bijvoorbeeld vanuit een coworking space, vanuit huis of onderweg. Tijdens de coronacrisis hebben we massaal van thuis uit gewerkt en er de voordleen van ingezien.  We kwamen er echter ook achter dat lang niet alle bedrijven goed waren voorbereid op telewerken. Hoe zorg je ervoor dat het telewerken in de toekomst wel soepel verloopt? Let dan in ieder geval op onderstaande vijf zaken!

Read More

NEXT STORY

Waarom inzetten op project management software? 4 redenen!

Slimme project management systemen zijn er voor alle sectoren. Wij zoemen hier in het bijzonder in op het beheren van projecten binnen de ICT, consultancy en engineering. Voor hen is een online projectbeheer systeem eigenlijk onmisbaar indien je projecten efficiënt en effectief wilt managen zonder hoge kosten te maken. Hieronder leggen wij uit welke voordelen het gebruik van project management tools zoal oplevert. 

Read More

NEXT STORY

4 voordelen van online factureren op een rij!

Vroeger ontving je alle facturen via de post, maar nu komen ze steeds vaker via je mailbox binnen. Ook wie aan de overheid diensten levert wordt vaak verplicht ze digitaal aan te leveren. Je moet hierdoor dus al zijn overgestapt op e-factureren. Ben je nog niet overstag en twijfel je of je moet stoppen met de traditionele papieren factuur? In dit artikel leggen we uit welke voordelen online factureren voor iedere organisatie heeft.

Read More

NEXT STORY

Digitaal ondertekenen van timesheets door je klanten, alles wat je moet weten:

Resource planning en tijdschrijven zijn twee zeer belangrijke modules van onze alles-in-één business software ionBIZ.  Het inplannen van de taken op de juiste agendas en de opvolging van de prestaties is cruciaal voor een optimale uitvoering van de projecten. Bovendien zorgt onze urenregistratie tool ervoor dat je altijd snel en correct aan klanten kunt factureren. Met trots leggen we uit hoe onze nieuwste toevoeging, het digitaal ondertekenen van de urenregistratie, alles nog gemakkelijker maakt.

 

Read More

NEXT STORY

Enterprise resource planning systeem: de 4 voordelen

Wil je binnen je bedrijf je projecten succesvol uitvoeren dan is goede sturing van bovenaf, waarbij alle resources  goed verdeeld worden, cruciaal. Dit verdelen van middelen noemen we resource planning; een ingewikkelde en belangrijke taak binnen projectmanagement. Om dit proces efficiënt en nauwkeurig te laten verlopen, is het verstandig om te investeren in een Enterprise resource planning (ERP) systeem. Hieronder leggen we uit wat de voordelen zijn van een goed ERP-systeem.

Read More

NEXT STORY

Read More

NEXT STORY

Read More

NEXT STORY

Read More

CONTACTEER ONS

Bel of mail ons op elk moment u contact met ons wilt opnemen. Dat kan gaan om een idee voor een nieuwe functie, een vraag die u heeft, of om te brainstormen over een opwindend nieuw partnerschap.

Ondersteuning:

Contact

Marketing en verkoop:

Contact

Andere vragen:

Contact

Lokaal Kantoor / België

Kleine Nieuwedijkstraat 71

2800 Mechelen

Tel +32 (0)15 715 615

Lokaal Kantoor / Nederland

Veerdam 3

4484 NV Kortgene

Lokaal Kantoor / Roemenië

Doctor Iosif Nemoianu 9

300011 Timișoara

Tel +40 356 43 94 93

© 2022 ionProjects - Privacy statement