Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist. Beschrijving is vereist.
BEVESTIG

Indien u een functionele vraag heeft of u wenst een issue te melden, vul dan onderstaand registratieformulier in We zullen u zo snel mogelijk contacteren met een antwoord of oplossing. 

Support openingsuren:   Weekdagen 9.00 - 17.00
Telefoon:   +32 (0)15 715 615
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist. Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Functie titel is vereist
Functie locatie is vereist
Naam is vereist.
Telefoonnummer is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
SEND REQUEST
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
SEND REQUEST

Ontdek hoe onze

RESOURCE MANAGEMENT

uw onderneming zal optimaliseren

Resources

In een steeds veranderende markt hangt het succes van een organisatie volledig af van de efficiëntie in gebruik van zijn middelen. Zo moet er constant accurate en real-time informatie van elke resource worden bijgehouden.

 

Beheer medewerkers en andere resources:

Alles resources die je nodig hebt om een project goed te organiseren zijn beheersbaar binnen ionBIZ, of het nu een vaste medewerker of een freelance medewerker is, vergaderruimte, wagens of andere materialen.

 

Creëer flexibele werkschema's:

Moderne tijden vragen flexibele werkschema’s. Parttime medewerkers of een 4/5de schema waarbij je de ene week op woensdag en de andere op vrijdag vrij hebt? Dat kan met ionBIZ.

 

Competenties:

In een kleine organisatie kent iedereen elkaar goed. Maar als je groeit is het vaak moeilijk het overzicht te bewaren van iedereen zijn competenties. Met onze Skillmatrix breng je alle persoonlijke vaardigheden in kaart. Je kan er een niveau aan toevoegen en/of voorzien van certificaten met vervaldatums. Op basis van deze skills kan je snel de juiste persoon voor een bepaalde taak zoeken en plannen. En het blijkt een superhandig werkmiddel om functioneringsgesprekken op te baseren.

 

 

Vakanties aanvragen en ziekte verwerken:

Als je projecten wil inplannen moet je rekening houden met de goedgekeurde vakanties en afwezigheden. We helpen je om deze te organiseren en overzichtelijk te maken. Onze flexcounters zorgen voor een juiste berekening van de ADV dagen of op te nemen overuren. De export voor SD Workx van de gedane prestaties en ingegeven ziekte en verlofdagen zorgt voor een vlotte loonberekening. Vakanties en ziekte ingeven of aanvragen kan zelfs via onze ionBIZ app op je smartphone.

 

CV export:

Dien je vaak CV’s van je collega’s naar potentiele opdrachtgevers uit te sturen? Dan is onze CV export een functionaliteit die je graag zal gebruiken. Hiermee exporteer je in een handomdraai de opgedane ervaring van je collega naar een Word file, waar je het nog verder kan bewerken.

 

Custom fields:

ionBIZ biedt je de mogelijkheid om zelf velden toe te voegen, zonder enige programeer kennis. Zet kan je de oplossing verder op maat van jouw organisatie inrichten.

 

Uitgebreide rapporten:

9 standaardrapporten bieden je onmiddellijk inzicht in prestaties, overuren, Payroll, balans tussen factureerbare en niet factureerbare tijd en afwezigheden.

 

CONTACTEER ONS

Bel of mail ons op elk moment u contact met ons wilt opnemen. Dat kan gaan om een idee voor een nieuwe functie, een vraag die u heeft, of om te brainstormen over een opwindend nieuw partnerschap.

Ondersteuning:

Contact

Marketing en verkoop:

Contact

Andere vragen:

Contact

Lokaal Kantoor / België

Kleine Nieuwedijkstraat 71

2800 Mechelen

Tel +32 (0)15 715 615

Lokaal Kantoor / Nederland

Veerdam 3

4484 NV Kortgene

Lokaal Kantoor / Roemenië

Piața Consiliul Europei 2E, Cladirea UBC 3

300254 Timișoara

© 2024 ionProjects - Privacy statement