Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist. Beschrijving is vereist.
BEVESTIG

Indien u een functionele vraag heeft of u wenst een issue te melden, vul dan onderstaand registratieformulier in We zullen u zo snel mogelijk contacteren met een antwoord of oplossing. 

Support openingsuren:   Weekdagen 9.00 - 17.00
Telefoon:   +32 (0)15 715 615
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist. Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Functie titel is vereist
Functie locatie is vereist
Naam is vereist.
Telefoonnummer is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
SEND REQUEST
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
SEND REQUEST

Ontdek hoe onze

PROJECT MANAGEMENT SOFTWARE

uw projecten zal stroomlijnen.

Projecten

Projecten volgen strikte stappen van voorbereiding, planning, executie, controle en afronding om specifieke doelen te bereiken. De uitdaging is om alle projectdoelen te bereiken binnen de opgelegde parameters en mijlpalen. Door gebruik te maken van onze projectmanagement module blijft u constant op de hoogte van de actuele status van uw projecten.

 

Projecten, taken, subtaken en mijlpalen beheren:

Van eenvoudige consultancy opdrachten tot complexe engineeringsprojecten, met onze projectmodule maak je het project en de onderliggende taken aan in een handomdraai. Bouw de workbreakdown (WBS) helemaal uit, definieer mijlpalen, budgetten, en doorlooptijden.

 

Importeer taken vanuit andere projecten of templates:

Lijkt het nieuwe project op een reeds uitgevoerd project? Hergebruik dan de eerder opgemaakte projecten. Importeer die taken en actualiseer ze met de correcte data. Gebruik standaard templates om je standaardprojecten te kopiëren.

 

Importeer taken vanuit Excel of MS Project:

Toegegeven Excel is soms handig - ook al is het niet nodig met ionBIZ – toch kan je de projecten voorbereiden in Excel of MS Projects en importeren in ionBIZ.

 

Bepaal financiële budgetten gebaseerd op Fixed-Price of Time&Material:

Wat voor prijsafspraken je ook hebt gesloten met je klant, je kan ze allemaal beheren in onze projectmanagement module. Hier vloeit automatisch een winst- en marge of mark-up analyse uit voort. Haalt het project de gewenste minimum marge wel? Dat leidt je onmiddellijk af uit de budgetanalyse.

 

Ken resources toe aan taken gebaseerd op skills en/of beschikbaarheid:

ionBIZ helpt u de juiste personen op de voor hen meest geschikte taak in te zetten, net op het moment dat het best past. Onze zoekformule gebruikt de toegekende vaardigheden van de resources, analyseert hun beschikbaarheid en stelt meteen de juiste personen voor.

 

Voorbereiden facturatie:

Gebruik facturatieschema’s om fixed-price opdrachten op het juiste moment te factureren. Voorschot facturen, tussentijdse facturen, wederkerende facturen? Dat kan je perfect voorbereiden in ionBIZ projectmanagement. Je collega op de financiële administratie krijgt op het juiste moment het facturatievoorstel.

 

Beheer projectkosten:

Reiskosten inbrengen doe je on-the-road via de ionBIZ app. Maar omvat je project ook uitgebreidere materiaalkosten in functie van een assemblage of engineeringsproject? Haal de materiaalprijzen op uit het artikelbestand en je krijgt meteen de gewenste verkoopprijs mee.

 

Interactieve GANTT:

Er zijn twee manieren om een project op te bouwen. Ofwel vanuit de standaard projectmanagement tab of vanuit de GANTT-functionaliteit. Beide vullen elkaar aan en houden elkaar up-to-date. De GANTT biedt je bijkomend voordeel van een duidelijke visuele weergave van de planning van de taken en de onderlinge afhankelijkheden.

 

Van een helicopter-view naar een detailanalyse:

Het projectdashboard is jouw vinger aan de pols alle operationele zaken. Van hieruit zie je in één oogopslag de meest relevante ratio’s. Gebudgetteerde bedragen versus effectieve prestaties. Factureerbare uren versus niet-factureerbare. Onderhanden werk.

Met deze ratio’s geven we een direct antwoord op jou meest prangende vragen: Welke projecten lopen achter op schema. Welke projecten leveren de gewenste marges op, en welke niet? Wat is de verwachte winst bij oplevering van het project.

Spot je opmerkelijke resultaten, klik er dan op door en analyseer de details van dat specifiek project. Stuur bij waar nodig en beweeg je organisatie in de gewenst richting.

CONTACTEER ONS

Bel of mail ons op elk moment u contact met ons wilt opnemen. Dat kan gaan om een idee voor een nieuwe functie, een vraag die u heeft, of om te brainstormen over een opwindend nieuw partnerschap.

Ondersteuning:

Contact

Marketing en verkoop:

Contact

Andere vragen:

Contact

Lokaal Kantoor / België

Kleine Nieuwedijkstraat 71

2800 Mechelen

Tel +32 (0)15 715 615

Lokaal Kantoor / Nederland

Veerdam 3

4484 NV Kortgene

Lokaal Kantoor / Roemenië

Piața Consiliul Europei 2E, Cladirea UBC 3

300254 Timișoara

© 2024 ionProjects - Privacy statement