Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist. Beschrijving is vereist.
BEVESTIG

Indien u een functionele vraag heeft of u wenst een issue te melden, vul dan onderstaand registratieformulier in We zullen u zo snel mogelijk contacteren met een antwoord of oplossing. 

Support openingsuren:   Weekdagen 9.00 - 17.00
Telefoon:   +32 (0)15 715 615
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist. Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Functie titel is vereist
Functie locatie is vereist
Naam is vereist.
Telefoonnummer is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
SEND REQUEST
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
SEND REQUEST

Ontdek hoe onze

CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT

uw klantencontacten zal optimaliseren.

CRM

Customer Relationship Management (CRM) beheert de interacties van uw onderneming met huidige en potentiële klanten. En bij uitbreiding met al je stakeholders De CRM-module analyseert data over klanten en prospecten heen om klanten te winnen, zakenrelaties te verbeteren en om uiteindelijk de omzetgroei te stimuleren.

 

Beheer relaties, contacten en adressen:

Breng je relaties onder in zelf gekozen categorieën (klanten, leveranciers, prospecten, stakeholders). Voeg contactpersonen toe met alle noodzakelijke en wenselijke informatie. Voeg onbeperkt adressen toe. Alle kantoorplaatsen, leveradressen en facturatiegegevens.

 

Opportuniteiten en leads aanmaken en opvolgen:

Een opportuniteit gespot? Hou het bij en volg het op in ionBIZ. Schat je verkoopkans in en voeg beslissingsdatum toe. Plan je acties op deze lead en scoor hem. Maak gebruik van de salesfunnel om de toekomstige verkoop in te schatten.

 

Offertes opmaken, versturen en winnen vanuit ionBIZ:

ionBIZ komt met een super handige offerte template module. Vertrek van je standaardprijslijst, of herwerk een vorig voorstel. Voeg vaste prijsafspraken toe, werken in regie of materiaalkosten. Hoe via de versioncontrole een duidelijk overzicht van alle gemaakte voorstellen. Vertrek vanuit gestandaardiseerde tekstvelden en pas aan waar nodig. Een offerte opmaken was nog nooit zo eenvoudig.

Verstuur je voorstel per e-mail rechtstreeks vanuit ionBIZ of exporteer naar PDF of Excel.

Heb je de deal verkocht? Dan zet je de offerte met één druk op de knop om naar een project. Alle gegevens en documenten kan je mee doorsturen zodat de projectmanager onmiddellijk alle informatie heeft en niets dubbel moet ingeven.

 

Opvolg acties inplannen, bel afspraken maken en uitvoeren via de timeline:

Timeline geeft je een overzicht van alle acties die je moet ondernemen om je deals te sluiten en je klanten retentie hoog te houden. Je kan ook acties en calls inplannen voor je collega’s en zo het werk verdelen.

 

Bijhouden van notities en commentaren:

Notities kan je op verschillende locaties bijhouden. Tag er je collega in en houd krijgt automatische een notificatie van dit bericht. Voeg er klantnaam of projectnaam aan toe en alle geautoriseerde personen zijn meteen op de hoogte van de laatste afspreken.

 

Custom fields voor doelgerichte acties:

Nood aan meer specifieke velden. Voeg ze toe vanuit onze settings. Je hebt daar geen programmeerkennis voor nodig. Segmenteer je doelgroep op basis van je eigen gekozen velden. Gebruik deze custom fields in de filters voor gesegmenteerde sales acties.

 

Uitgebreide rapporten analyseren je opportuniteiten en verkoop:

Wat zijn de geschatte en gewogen budgetten voor het eerste kwartaal van volgend jaar. Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een opportuniteit? Wat is de gemiddelde waarde van een offerte? Welke verkoper genereert het meeste omzet. Wie creëert de meeste offertes? Wie is de beste dealmaker?

 

De CRM van ionBIZ biedt je alles om je relaties correct op te volgen. Je brengt de opportunteiten duidelijk in kaart en volgt ze adequaat op. Met één klik draag je het geheel over van sales naar project management. En met onze ingebouwde rapporten houd je steeds de vinger aan de pols.

CONTACTEER ONS

Bel of mail ons op elk moment u contact met ons wilt opnemen. Dat kan gaan om een idee voor een nieuwe functie, een vraag die u heeft, of om te brainstormen over een opwindend nieuw partnerschap.

Ondersteuning:

Contact

Marketing en verkoop:

Contact

Andere vragen:

Contact

Lokaal Kantoor / België

Kleine Nieuwedijkstraat 71

2800 Mechelen

Tel +32 (0)15 715 615

Lokaal Kantoor / Nederland

Veerdam 3

4484 NV Kortgene

Lokaal Kantoor / Roemenië

Piața Consiliul Europei 2E, Cladirea UBC 3

300254 Timișoara

© 2024 ionProjects - Privacy statement