Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist. Beschrijving is vereist.
BEVESTIG

Indien u een functionele vraag heeft of u wenst een issue te melden, vul dan onderstaand registratieformulier in We zullen u zo snel mogelijk contacteren met een antwoord of oplossing. 

Support openingsuren:   Weekdagen 9.00 - 17.00
Telefoon:   +32 (0)15 715 615
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist. Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Functie titel is vereist
Functie locatie is vereist
Naam is vereist.
Telefoonnummer is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
SEND REQUEST
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
SEND REQUEST

Ontdek hoe onze

GEAUTOMATISEERDE FACTURATIE

uw facturatieproces zal versnellen.

Facturatie

Een vlot facturatieproces is van levensbelang voor je organisatie. Een snelle en correcte verwerking van je uitgaande facturen zorgt namelijk voor een gezonde cash-flow.

Er bestaan 1001 oplossingen die simpele projecten aankunnen. Maar er zijn er maar weinig die ook de complexere situaties gemakkelijk maken. Moet je bijvoorbeeld binnen één project facturen uitsturen naar meerdere klanten? Dan heb je een slim systeem nodig.

De facturatiemodule van ionBIZ is hierop voorzien. En het biedt je nog tal van andere mogelijkheden om elke complexiteit meester te zijn en geen factuur te missen.

Meer in detail helpt ionBIZ je met:

Factuur voorstellen te automatiseren

Je hoeft de te presteren zaken niet bij elkaar te gaan zoeken. ionBIZ geeft je automatisch het overzicht van de te factureren zaken per klant.

Dit combineert alle types: Regie of vaste prijs opdrachten, contracten wederkerende logica of materiaal kosten.

Goedkeuringsprocessen voor interne controle

Nood aan interne controle vooraleer de factuur verwerkt mag worden? Met ionBIZ definieer je je goedkeuringsproces. Indien gewenst automatiseer je een e-mailtrigger voor de verantwoordelijken. Zo weten zij steeds dat er een factuur hun controle nodig heeft.

Herinneringen voor aanmaningen

Niets zo vervelend als facturen die onbetaald blijven op de vervaldag. ionBIZ helpt je deze onmiddellijk te selecteren. We automatiseren vervolgens het aanmaningsproces met gepersonaliseerde herinneringen.

Betalingen registreren

Heb je een betaling ontvangen? Een deel van de factuur of het volledig bedrag? We registreren het in de betalingen en houden het overzicht per factuur duidelijk

Integratie met je boekhoudsysteem

ionBIZ beschikt over een uitgebreide set van API’s waarmee je eenvoudig integreert met andere systemen zoals een boekhoudsysteem. We voorzien gestandaardiseerde koppelingen met Exact Online.

Multicurrency voor internationale projecten

Dien je facturen op te maken in vreemde valuta? Geen probleem. Definieer je valuta’s in de instellingen, registreer je wisselkoers en ga aan de slag. Doorheen heel ionBIZ kan je vlot wisselen tussen valuta’s.

Multicompany voor samenwerkingsverbanden

Een deel van onze klanten doet projecten in samenwerkingsverband. De multicompany feature is hierbij super handig. Hierdoor maak je automatisch twee facturen op. Eén voor de eindklant, en één voor de partner. Dit werkt in combinatie met onderling afgesproken tarieven. Eens ingesteld heb je er geen omkijken naar. Het loopt volledig automatisch.

Facturen digitaal te verzenden

Eens de factuur is opgemaakt kan je ze met één druk op de knop ook verzenden naar de juiste contactpersoon. Voeg automatisch je details toe. Bijvoorbeeld de lijst van de geschreven uren, met de externe notities.

Standaardrapporten

ionBIZ beschikt over ruim 50 standaardrapporten. Ook vanuit de facturatiemodule heb je onmiddellijk zicht om relevante statistieken. Zoals de kwartaalrapporten, omzetberekening, per grootboekrekening of per klant en openstaande facturen. Je kan zelfs alle factuurlijnen exporteren naar Excel.

CONTACTEER ONS

Bel of mail ons op elk moment u contact met ons wilt opnemen. Dat kan gaan om een idee voor een nieuwe functie, een vraag die u heeft, of om te brainstormen over een opwindend nieuw partnerschap.

Ondersteuning:

Contact

Marketing en verkoop:

Contact

Andere vragen:

Contact

Lokaal Kantoor / België

Kleine Nieuwedijkstraat 71

2800 Mechelen

Tel +32 (0)15 715 615

Lokaal Kantoor / Nederland

Veerdam 3

4484 NV Kortgene

Lokaal Kantoor / Roemenië

Piața Consiliul Europei 2E, Cladirea UBC 3

300254 Timișoara

© 2024 ionProjects - Privacy statement