Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist. Beschrijving is vereist.
BEVESTIG

Indien u een functionele vraag heeft of u wenst een issue te melden, vul dan onderstaand registratieformulier in We zullen u zo snel mogelijk contacteren met een antwoord of oplossing. 

Support openingsuren:   Weekdagen 9.00 - 17.00
Telefoon:   +32 (0)15 715 615
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist. Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Functie titel is vereist
Functie locatie is vereist
Naam is vereist.
Telefoonnummer is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
SEND REQUEST
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
SEND REQUEST

Ontdek hoe onze

RESOURCE PLANNING

uw operationele planning zal optimaliseren.

Resource planning

De optimale toewijzing van werkkrachten is essentieel wanneer u een portfolio van projecten uitvoert. Of uw organisatie nu verantwoordelijk is voor een groot aantal kleine projecten of een kleiner aantal grote, strategische projecten (of beide), het beheren van een wereldwijd personeelsbestand met uiteenlopende vaardigheden kan een ware uitdaging betekenen.

 

Visueel planbord

Het visueel planbord bevat alle features om snel te zien wat er wanneer gepland moet worden en wie daarvoor in aanmerking komt. Het planbord toont meteen alle reeds ingeplande taken, de individuele werkschema’s en vakanties.

 

Synchroniseer met Outlook

ionBIZ synchroniseert met Outlook zodat de agenda's op beide plaatsen overeenstemmen. Dit is instelbaar om te synchroniseren in één richting of bidirectioneel. Tevens kunnen we vanuit ionBIZ planningupdates emailen zodra er een planning aangepast wordt. Of je kan dagelijks een reminder krijgen met een overzicht van je agenda.

 

Groepeer en filter

Organiseer je planbord zodat jij er snel in kan werken. Groeperen op op basis van functies, departement of projecten. Filter op basis van alle mogelijke project variabele en bewaar je filter voor later gebruik.

 

To Plan

To Plan biedt een handig overzicht van alle nog te plannen taken. Het voorziet je per taak van de ingeschatte uren en reeds geplande uren. Selecteer deze taak en je kan vervolgens heel snel de gewenste resource op deze taak inplannen, simpelweg door een balk over zijn kalender open te slepen.

 

Approval flows and planning statussen

Maak gebruik van de statussen en rechten om goedkeuringsprocessen te organiseren: Voorlopig, in aanvraag, goedgekeurd en gereserveerd. Zo kan de planverantwoordelijk of elke individuele resource zijn taken inplannen en de projectmanager of departementshoofd de planning goedkeuren.

 

Werken in groep

Dien je groepen van medewerkers aan eenzelfde taak over een zelfde periode te plannen? Dan kan je deze snel gekoppeld inboeken. Dat is trouwens zeer slim, want als je dit item moet herplannen, dan volstaat het om één resource te verslepen en al de andere resources volgen.

 

Wederkerende taken

Wekelijkse stand-ups of planningsmeetings inboeken in groep? Dat is in een handomdraai georganiseerd. Alle wederkerende taken worden ook visueel duidelijk gemaakt op het planbord.

 

Drag and drop / copy and paste

Ingeplande taken kan je gemakkelijk verslepen naar een later moment of een andere medewerker. De duur van een taak pas je aan door hem simpelweg te verlengen of verkorten. Met een rechtermuisklik tover je extra mogelijkheden boven zoals: copy and paste, goedkeuren, afkeuren, deleten, andere medewerker selecteren.

 

Planningsconflicten en beschikbaarheden

Het visuele overzicht toont je in één oogopslag waar er conflicten zitten. Maar we brengen ook indicatoren aan die je helpen alle conflicten te spotten. Daarnaast weet je meteen ook wat iemand zijn beschikbare uren zijn voor de gekozen periode.

 

Analyseer de planning

Elf uitgebreide rapporten helpen uw toekomstige planning te optimaliseren, sales aan te sturen en uw afgelopen periodes te analyseren. Filter de rapporten op resource, departement, project of vaardigheden voor een meer specifieke analyse.

Zo geeft ionBIZ je een duidelijk beeld van de beschikbare capaciteit (per resource, departement of vaardigheid), het open planningsbudget en de werkdruk.

 

CONTACTEER ONS

Bel of mail ons op elk moment u contact met ons wilt opnemen. Dat kan gaan om een idee voor een nieuwe functie, een vraag die u heeft, of om te brainstormen over een opwindend nieuw partnerschap.

Ondersteuning:

Contact

Marketing en verkoop:

Contact

Andere vragen:

Contact

Lokaal Kantoor / België

Kleine Nieuwedijkstraat 71

2800 Mechelen

Tel +32 (0)15 715 615

Lokaal Kantoor / Nederland

Veerdam 3

4484 NV Kortgene

Lokaal Kantoor / Roemenië

Piața Consiliul Europei 2E, Cladirea UBC 3

300254 Timișoara

© 2024 ionProjects - Privacy statement