Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist. BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist. Beschrijving is vereist. BEVESTIG

Indien u een functionele vraag heeft of u wenst een issue te melden, vul dan onderstaand registratieformulier in We zullen u zo snel mogelijk contacteren met een antwoord of oplossing. 

Support openingsuren:   Weekdagen 9.00 - 17.00
Telefoon:   +32 (0)15 715 615
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist. Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Functie titel is vereist
Functie locatie is vereist
Naam is vereist.
Telefoonnummer is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist. SEND REQUEST
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist. SEND REQUEST

Blog

Zinvolle content voor succesvol projectbeheer.

Waarom inzetten op project management software? 4 redenen!

28 september 2020.Trends

share this story

1.Een goede planning realiseren

Een succesvol project valt of staat met een deugdelijke planning. Onze tools zijn er dan ook op gericht om eenvoudig een sluitende planning te kunnen realiseren. Zo weten de projectleden altijd wie waar mee bezig moet zijn en wat de status van het project is. Als project manager monitor je eenvoudig de deadlines en kun je de planning en uitvoering continu optimaliseren. Onze tijdsplanning tool maakt het bovendien mogelijk om agenda’s naar timesheets om te zetten, zodat jouw medewerkers belangrijke taken uit hun persoonlijke planning nooit zullen vergeten. Als manager weet je bovendien steeds waar iedereen mee bezig is en kun je daar waar nodig bijsturen richting het halen van de verschillende deadlines.

 

2. Nooit meer verwarring over de taakverdeling

Wie regelmatig werkt in projectteams is ongetwijfeld bekend met de chaos die het werken in excel met zich mee kan brengen. Niet zelden slingeren overal lijsten met to do’s en deadlines rond. Project management software schept orde in de chaos dankzij een handige feature waarmee alle hoofd- en deeltaken eenvoudig verdeeld kunnen worden. Als project manager wijs je eenvoudig de juiste taak aan de juist personen toe, waardoor inefficiëntie vermeden wordt. Bovendien neemt deze software onnodige repetitieve manuele handelingen uit handen, waardoor jij als projectmanager al je focus kunt houden bij het daadwerkelijk managen van het project.

 

3.Financieel inzicht in uw projecten

PM software schept daarnaast ook inzicht in de financiële aspecten van het traject. Je maakt snel voor- en nacalculatie van je projecten, als een fluitje van een cent. Bovendien heb je dankzij onze tool voor tijdschrijven altijd inzage in de geschatte en daadwerkelijk gepresteerde werktijd. Hierdoor kun je de kosten van een project de volgende keer nauwkeuriger bepalen. Bovendien beheer je prijsafspraken met de klant binnen een speciale module en maak je eenvoudig een analyse van je marge en winst. Ten slotte zul je dankzij onze handige facturatie tool jouw opdracht nooit meer te laat factureren aan de klant.

 

4.Continu proces van plannen, uitvoeren, analyseren en evalueren

Kortom project management software is ondersteunend bij het continue proces van plannen, uitvoeren, analyseren en evalueren. Deze tools geven je alles wat je nodig hebt om het project effectief te managen en bij te sturen daar waar nodig. Bovendien kun je na ieder project de bereikte doelen eenvoudig analyseren, zodat je deze kennis kunt meenemen bij het nog efficiënter realiseren van een volgend project. 

 

Heb je vragen over de tools van onze project management software of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

As a company, you must maintain an overview of all projects: that is an area where ionBIZ scores top points.

Jeroen Monster

Quality & Process Improvement Manager - Cadmes

NEXT STORY

Telewerken? Ben jij er klaar voor? Check deze 5 zaken:

Veel Belgen werken regelmatig vanuit een andere plek dan kantoor, bijvoorbeeld vanuit een coworking space, vanuit huis of onderweg. Tijdens de coronacrisis hebben we massaal van thuis uit gewerkt en er de voordleen van ingezien.  We kwamen er echter ook achter dat lang niet alle bedrijven goed waren voorbereid op telewerken. Hoe zorg je ervoor dat het telewerken in de toekomst wel soepel verloopt? Let dan in ieder geval op onderstaande vijf zaken!

Read More

NEXT STORY

Wat is ERP en waarom heb je het nodig?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. ERP-bedrijfssoftware wordt gebruikt binnen organisaties. Het dient ter ondersteuning van diverse bedrijfsprocessen. Er zijn tal van redenen om een effectief ERP-systeem aan te schaffen. Bijvoorbeeld om als startende ondernemer direct een vliegende start te maken en snel te kunnen groeien, maar ook om als gevestigd ondernemer efficiënter en doeltreffender te kunnen gaan ondernemen. Wie wil professionaliseren kan eigenlijk niet zonder een goed ERP-systeem. In dit artikel leggen we daarom uit wat ERP is en kan, en waarom deze software, zeker ook in IT-sector en engineering, onmisbaar is.

Read More

NEXT STORY

4 voordelen van online factureren op een rij!

Vroeger ontving je alle facturen via de post, maar nu komen ze steeds vaker via je mailbox binnen. Ook wie aan de overheid diensten levert wordt vaak verplicht ze digitaal aan te leveren. Je moet hierdoor dus al zijn overgestapt op e-factureren. Ben je nog niet overstag en twijfel je of je moet stoppen met de traditionele papieren factuur? In dit artikel leggen we uit welke voordelen online factureren voor iedere organisatie heeft.

Read More

NEXT STORY

Digitaal ondertekenen van timesheets door je klanten, alles wat je moet weten:

Resource planning en tijdschrijven zijn twee zeer belangrijke modules van onze alles-in-één business software ionBIZ.  Het inplannen van de taken op de juiste agendas en de opvolging van de prestaties is cruciaal voor een optimale uitvoering van de projecten. Bovendien zorgt onze urenregistratie tool ervoor dat je altijd snel en correct aan klanten kunt factureren. Met trots leggen we uit hoe onze nieuwste toevoeging, het digitaal ondertekenen van de urenregistratie, alles nog gemakkelijker maakt.

 

Read More

NEXT STORY

Enterprise resource planning systeem: de 4 voordelen

Wil je binnen je bedrijf je projecten succesvol uitvoeren dan is goede sturing van bovenaf, waarbij alle resources  goed verdeeld worden, cruciaal. Dit verdelen van middelen noemen we resource planning; een ingewikkelde en belangrijke taak binnen projectmanagement. Om dit proces efficiënt en nauwkeurig te laten verlopen, is het verstandig om te investeren in een Enterprise resource planning (ERP) systeem. Hieronder leggen we uit wat de voordelen zijn van een goed ERP-systeem.

Read More

NEXT STORY

Read More

NEXT STORY

Read More

NEXT STORY

Read More

CONTACTEER ONS

Bel of mail ons op elk moment u contact met ons wilt opnemen. Dat kan gaan om een idee voor een nieuwe functie, een vraag die u heeft, of om te brainstormen over een opwindend nieuw partnerschap.

Ondersteuning:

Contact

Marketing en verkoop:

Contact

Andere vragen:

Contact

Lokaal Kantoor / België

Kleine Nieuwedijkstraat 71

2800 Mechelen

Tel +32 (0)15 715 615

Lokaal Kantoor / Nederland

Veerdam 3

4484 NV Kortgene

Lokaal Kantoor / Roemenië

Doctor Iosif Nemoianu 9

300011 Timișoara

Tel +40 356 43 94 93

© 2022 ionProjects - Privacy statement