Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist. BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist. Beschrijving is vereist. BEVESTIG

Indien u een functionele vraag heeft of u wenst een issue te melden, vul dan onderstaand registratieformulier in We zullen u zo snel mogelijk contacteren met een antwoord of oplossing. 

Support openingsuren:   Weekdagen 9.00 - 17.00
Telefoon:   +32 (0)15 715 615
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist. Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Functie titel is vereist
Functie locatie is vereist
Naam is vereist.
Telefoonnummer is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist. SEND REQUEST
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist. SEND REQUEST

Blog

Zinvolle content voor succesvol projectbeheer.

Telewerken? Ben jij er klaar voor? Check deze 5 zaken:

09 september 2020.Trends

share this story

1. Telewerken is geen synoniem voor thuiswerken

Allereerst is het belangrijk om te weten wat telewerken precies is en wat de verschillen zijn met het reguliere thuiswerken. Het belangrijkste verschil is dat thuiswerken echt alleen vanuit huis kan gebeuren. Wanneer een werknemer vanuit huis werkt, brengt dit voor de werkgever juridische verplichtingen met zich mee. Zo moet je zorgen voor een werkplek die voldoet aan het Arbeidsomstandighedenbesluit. Telewerken kun je echter in principe vanuit iedere locatie anders dan kantoor. Wanneer een medewerker beeldschermwerk verricht vanaf een andere locatie, bijvoorbeeld onderweg, thuis of op een externe werkplek, is sprake van telewerken.

2. Heldere taakverdeling en planning

Tijdens Covid-19 bleek wel dat, wanneer we plotseling niet vanaf kantoor kunnen werken, de ene organisatie beter is uitgerust voor telewerken dan de ander. Zonder heldere taakverdeling en plannen blijkt telewerken ontzettend lastig te zijn. Om ervoor te zorgen dat iedereen ook op afstand productief kan zijn, is het dus cruciaal om een duidelijke (project)planning te hebben inclusief realistische doelen en een heldere taakverdeling. Om ervoor te zorgen dat doelen ook op afstand gehaald worden, helpt het om te werken met een goed planningsprogramma. Zo maak je met onze alles-in-één businesssoftware in een handomdraai een sluitende planning waarin iedere werknemer zijn eigen to-do-list heeft. Zo voorkom je ook gelijk dat medewerkers te lang doorwerken en de grens tussen werk en privé door het telewerken uit het oog verliezen.

3. Goede communicatielijnen

Ook onmisbaar tijdens het telewerken: handige en effectieve communicatielijnen. Zorg dat alle medewerkers overal een goede verbinding hebben met de Cloud en continu met elkaar in contact kunnen staan. Onze interne chat functionaliteit kan bijvoorbeeld een enorm handige manier zijn om de lijnen kort te houden, ook als alle medewerkers zich op een andere plek bevinden.

4. Inzicht in projecten

De afgelopen periode konden ook managers en andere leidinggevenden vaak niet vanaf kantoor werken. Om toch overzicht te houden en de voortgang van projecten te kunnen controleren, is projectmanagement software onmisbaar. Dankzij onze slimme projectmanagement tool heb je iedere stap altijd volledig onder controle, ook tijdens het telewerken.

 5. Urenregistratie

Ten slotte is gebleken dat, juist wanneer veel medewerkers gedwongen vanaf een andere locatie werken, een deugdelijke urenregistratie onmisbaar is. Niet alleen geeft urenregistratie software je de mogelijkheid om de productiviteit en inzet van je medewerkers te monitoren, ook zegt het alles over de rendabiliteit van de projecten. Investeer dus in onze doeltreffende projectmanagement software met urenregistratie module. Een investering die zichzelf, juist ook tijdens het telewerken, al snel zal terugverdienen.

 

Heb je vragen over hoe onze software kan ondersteunen bij het telewerken? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

As a company, you must maintain an overview of all projects: that is an area where ionBIZ scores top points.

Jeroen Monster

Quality & Process Improvement Manager bij Cadmes

NEXT STORY

Waarom inzetten op project management software? 4 redenen!

Slimme project management systemen zijn er voor alle sectoren. Wij zoemen hier in het bijzonder in op het beheren van projecten binnen de ICT, consultancy en engineering. Voor hen is een online projectbeheer systeem eigenlijk onmisbaar indien je projecten efficiënt en effectief wilt managen zonder hoge kosten te maken. Hieronder leggen wij uit welke voordelen het gebruik van project management tools zoal oplevert. 

Read More

NEXT STORY

Wat is ERP en waarom heb je het nodig?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. ERP-bedrijfssoftware wordt gebruikt binnen organisaties. Het dient ter ondersteuning van diverse bedrijfsprocessen. Er zijn tal van redenen om een effectief ERP-systeem aan te schaffen. Bijvoorbeeld om als startende ondernemer direct een vliegende start te maken en snel te kunnen groeien, maar ook om als gevestigd ondernemer efficiënter en doeltreffender te kunnen gaan ondernemen. Wie wil professionaliseren kan eigenlijk niet zonder een goed ERP-systeem. In dit artikel leggen we daarom uit wat ERP is en kan, en waarom deze software, zeker ook in IT-sector en engineering, onmisbaar is.

Read More

NEXT STORY

4 voordelen van online factureren op een rij!

Vroeger ontving je alle facturen via de post, maar nu komen ze steeds vaker via je mailbox binnen. Ook wie aan de overheid diensten levert wordt vaak verplicht ze digitaal aan te leveren. Je moet hierdoor dus al zijn overgestapt op e-factureren. Ben je nog niet overstag en twijfel je of je moet stoppen met de traditionele papieren factuur? In dit artikel leggen we uit welke voordelen online factureren voor iedere organisatie heeft.

Read More

NEXT STORY

Digitaal ondertekenen van timesheets door je klanten, alles wat je moet weten:

Resource planning en tijdschrijven zijn twee zeer belangrijke modules van onze alles-in-één business software ionBIZ.  Het inplannen van de taken op de juiste agendas en de opvolging van de prestaties is cruciaal voor een optimale uitvoering van de projecten. Bovendien zorgt onze urenregistratie tool ervoor dat je altijd snel en correct aan klanten kunt factureren. Met trots leggen we uit hoe onze nieuwste toevoeging, het digitaal ondertekenen van de urenregistratie, alles nog gemakkelijker maakt.

 

Read More

NEXT STORY

Enterprise resource planning systeem: de 4 voordelen

Wil je binnen je bedrijf je projecten succesvol uitvoeren dan is goede sturing van bovenaf, waarbij alle resources  goed verdeeld worden, cruciaal. Dit verdelen van middelen noemen we resource planning; een ingewikkelde en belangrijke taak binnen projectmanagement. Om dit proces efficiënt en nauwkeurig te laten verlopen, is het verstandig om te investeren in een Enterprise resource planning (ERP) systeem. Hieronder leggen we uit wat de voordelen zijn van een goed ERP-systeem.

Read More

NEXT STORY

Read More

NEXT STORY

Read More

NEXT STORY

Read More

CONTACTEER ONS

Bel of mail ons op elk moment u contact met ons wilt opnemen. Dat kan gaan om een idee voor een nieuwe functie, een vraag die u heeft, of om te brainstormen over een opwindend nieuw partnerschap.

Ondersteuning:

Contact

Marketing en verkoop:

Contact

Andere vragen:

Contact

Lokaal Kantoor / België

Kleine Nieuwedijkstraat 71

2800 Mechelen

Tel +32 (0)15 715 615

Lokaal Kantoor / Nederland

Veerdam 3

4484 NV Kortgene

Lokaal Kantoor / Roemenië

Doctor Iosif Nemoianu 9

300011 Timișoara

Tel +40 356 43 94 93

© 2021 ionProjects - Privacy statement