Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist. Beschrijving is vereist.
BEVESTIG

Indien u een functionele vraag heeft of u wenst een issue te melden, vul dan onderstaand registratieformulier in We zullen u zo snel mogelijk contacteren met een antwoord of oplossing. 

Support openingsuren:   Weekdagen 9.00 - 17.00
Telefoon:   +32 (0)15 715 615
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist. Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Functie titel is vereist
Functie locatie is vereist
Naam is vereist.
Telefoonnummer is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
SEND REQUEST
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
SEND REQUEST

Delaware getuigt over ionBIZ

Wat deed Delaware kiezen voor ionBIZ?

“Toen wij een demonstratie bijwoonden van ionBIZ, bleek meteen dat dit de oplossing was waar we naar zochten inzake resourceplanning.” Steven Fleurent, CIO, Delaware Consulting International

image

Delaware

Nederland, België
Sector: ICT

 

Profiel:

Delaware Consulting International is een toonaangevend IT-bedrijf met 1400 personeelsleden en 24 vestigingen verspreid over de hele wereld.

 

Uitdaging:

Delaware Consulting zocht naar een flexibele oplossing voor de resourceplanning van meer dan 1000 medewerkers, zonder dat dit zou leiden tot extra overheadkosten.

 

Oplossing:

Delaware Consulting koos voor ionBIZ van het Mechelse softwarebedrijf ionProjects.

 

Voordelen:

  • Best-of-breed oplossing die standaard voldeed aan de verwachtingen van Delaware inzake
  • Ingebouwde goedkeuringstrajecten zorgen voor lage overheadkosten
  • Vlotte visualisatie van inzetbaarheid van medewerkers laat toe om tijdig de nodige maatregelen te
  • Druk wordt weggenomen bij projectteam

 

Meer weten over Delaware? 
https://www.delawareconsulting.com

Meer weten over hoe ionBIZ resourceplanning aanpakt?
Klik hier.

"Waar zijn onze mensen mee bezig?"

 

Delaware Consulting International is een toonaangevende IT- speler met 24 vestigingen verspreid over Europa, het Midden- Oosten, Azië en Amerika. Van de in totaal 1400 werknemers zijn er ongeveer 800 in België actief. Toen het bedrijf op zoek was naar een geschikte oplossing voor resourceplanning, bleken traditionele ERP-systemen niet aan de verwachtingen te voldoen. Een demonstratie van ionBIZ, daarentegen, kon Delaware overtuigen om in zee te gaan met het Mechelse softwarebedrijf ionProjects.

De expertise van Delaware Consulting situeert zich in drie domeinen: Customer Experience, Business Insight en Operational Excellence. Het bedrijf is de belangrijkste integrator van SAP in België, maar is ook een gewaardeerde partner van Microsoft voor onder andere Microsoft Dynamics ERP- en CRM-oplossingen.

Delaware ontstond toen de IT-afdeling van Bekaert volledig zelfstandig werd om ook aan andere bedrijven diensten te leveren. Initieel kwam het jonge bedrijf onder de vleugels terecht van Arthur Andersen en Deloitte. Een management buy-out in 2003 was echter het vertrekpunt voor een indrukwekkende groei.

Onder het credo ‘Combining Strengths, Delivering Solutions’ pakt Delaware uit met een ijzersterke visie en waarden.

Steven Fleurent, CIO bij Delaware Consulting International: “Team spirit, ondernemerschap, respect en commitment: voor ons zijn dat niet enkel mooie woorden op papier. Onze waarden worden door de werknemers dag in dag uit echt beleefd.”

De internationale groei van Delaware is mede te danken aan intensieve samenwerkingsverbanden met lokale partners, wat zorgt voor een sterke verankering in de lokale economie.

 

Evolutie naar best-of-breed

Steven Fleurent ziet vandaag in de IT-wereld een duidelijke evolutie naar cloud- en best-of-breed softwaretoepassingen. Bedrijven kiezen vandaag de dag niet meer automatisch voor één monolithisch bedrijfssysteem, maar gaan steeds vaker voor de beste oplossing in ieder domein.

“Het best-of-breed principe passen wij ook toe wanneer het gaat om de informatisering van onze eigen organisatie. Toen wij naar een applicatie zochten voor resourceplanning, konden wij onze gading niet vinden in traditionele ERP-systemen. De planningmodule in SAP bleek te algemeen om een antwoord te bieden op de specifieke noden van Delaware. Toen wij een demonstratie bijwoonden van ionBIZ, bleek meteen dat dit de oplossing was waar we naar zochten inzake resourceplanning.”

 

Waar zijn onze mensen mee bezig?

“Wij verwachten dat een resourceplanningtool ons exact kan vertellen waar onze mensen vandaag mee bezig zijn, én aan welke projecten ze morgen en in de volgende weken zullen werken.”

In tegenstelling tot andere planningtools bleek ionBIZ betrouwbare forecasts aan te leveren, zowel op lange termijn als op korte termijn en op ieder gewenst detailniveau. “Dankzij ionBIZ kunnen wij met een marge van 1 à 2% voorspellen wat de inzetbaarheid zal zijn van onze medewerkers in de volgende maand. Wij kunnen meteen vaststellen waar de uitdagingen liggen en de nodige maatregelen treffen”, vertelt Steven Fleurent.

 

Overheadkosten laag houden

Delaware Consulting streeft er voortdurend naar om de overheadkosten zo laag mogelijk te houden. Tegelijk heb je als management ook meer sturing nodig naarmate het aantal werknemers groeit.

De invoering van een softwareapplicatie mag daarom zeker niet resulteren in een nog zwaardere organisatie, maar moet net toelaten om ‘lean’ te werken.

Steven Fleurent: “Als een werknemer die op een project werkt een dag vrijaf wil nemen, dan kan hij dit via ionBIZ rechtstreeks online aanvragen bij zijn projectleider. Die kan de aanvraag meteen goedkeuren zonder dat iemand anders hoeft tussen te komen. Dergelijke online processen laten ons toe om snel en flexibel te blijven werken”

In hetzelfde streven naar optimale inzetbaarheid van de medewerkers, maakt Delaware dankbaar gebruik van de Competence Matrix in ionBIZ, die het de planners veel gemakkelijker maakt.

Druk wegnemen

De standaard rapporteringsmogelijkheden in ionBIZ stelt Steven Fleurent sterk op prijs. Het feit dat men bijvoorbeeld, per team of project, ‘actuals’ kan vergelijken met ‘budget’, betekent dat men snel kan ingrijpen wanneer de targets, bijvoorbeeld qua inzetbaarheid van medewerkers, niet gehaald worden. “Je hebt meteen zicht op de planning en je kunt de druk op het team wegnemen voor het te laat is”, licht Steven Fleurent toe.

Toekomst

Delaware blijft met ionBIZ niet bij de pakken zitten en onderzoekt vandaag bijvoorbeeld hoe de applicatie met Outlook kan geïntegreerd worden. Ook de invoering van een mobiele interface staat in de toekomst op het programma.

CONTACTEER ONS

Bel of mail ons op elk moment u contact met ons wilt opnemen. Dat kan gaan om een idee voor een nieuwe functie, een vraag die u heeft, of om te brainstormen over een opwindend nieuw partnerschap.

Ondersteuning:

Contact

Marketing en verkoop:

Contact

Andere vragen:

Contact

Lokaal Kantoor / België

Kleine Nieuwedijkstraat 71

2800 Mechelen

Tel +32 (0)15 715 615

Lokaal Kantoor / Nederland

Veerdam 3

4484 NV Kortgene

Lokaal Kantoor / Roemenië

Piața Consiliul Europei 2E, Cladirea UBC 3

300254 Timișoara

© 2024 ionProjects - Privacy statement