Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist. Beschrijving is vereist.
BEVESTIG

Indien u een functionele vraag heeft of u wenst een issue te melden, vul dan onderstaand registratieformulier in We zullen u zo snel mogelijk contacteren met een antwoord of oplossing. 

Support openingsuren:   Weekdagen 9.00 - 17.00
Telefoon:   +32 (0)15 715 615
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist. Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Functie titel is vereist
Functie locatie is vereist
Naam is vereist.
Telefoonnummer is vereist.
E-mail is vereist.

Uw bericht hier:

Beschrijving is vereist.
BIJLAGE / 5 MB
BEVESTIG
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
SEND REQUEST
Naam is vereist.
Bedrijf is vereist.
E-mail is vereist.
SEND REQUEST

Acterus getuigt

Hoe uurregistratie gemakkelijk en overzichtelijk werd met ionBIZ

Acterus

Nederland, België
Sector: ICT

 

Profiel:

Acterus implementeert software, beheert productinformatie en stroomlijnt alle processen.

 

Uitdaging:

Acterus verloor het overzicht over de uren van de consultants. Het bedrijf zocht een manier om die eenvoudig te registreren en te factureren.

 

Oplossing:

ionBIZ is een flexibel ERP-softwarepakket dat Acterus volledig aan zijn eigen behoeften en wensen aanpast. Eerst bracht het bedrijf er de timesheets in onder. Daarna volgden de vakantieregistratie, het projectmanagement en de ticketing.

 

Voordelen:

  • ionBIZ is gebruiksvriendelijk en intuïtief.
  • ionProjects denkt mee met de klant en zorgt ervoor dat de software biedt wat de klant nodig heeft.
  • De klant weet dat hij meteen antwoord krijgt op zijn vragen en wordt geholpen bij problemen.

Meer weten over hoe ionBIZ tijdschrijven aanpakt?
Klik hier.

Acterus prijst ionBIZ voor efficiëntie en eenvoud

Het consultancybedrijf Acterus helpt bedrijven om hun IT efficiënter te maken. De consultants implementeren software, beheren productinformatie en stroomlijnen alle processen. Bedrijven kunnen met al hun vragen en problemen terecht bij hun eerstelijnsservicedesk. Daarnaast werkt Acterus nauw samen met het softwarebedrijf SyncForce. Dat ontwikkelt het Product Success Platform: software die het gemakkelijker maakt om via meerdere kanalen producten op de markt te brengen. De consultants van Acterus implementeren het platform en maken bedrijven er wegwijs in. De uren die ze aan hun klanten en projecten besteden, houden ze nauwgezet bij. Dat werd in 2014 moeilijk en onoverzichtelijk. Tot Acterus contact opnam met het Mechelse softwarebedrijf ionProjects.

ionBIZ schept orde

“Simpel gezegd? Wij verkopen uren”, zegt Managing Director Louis Kuijf. “Onze consultants houden bij voor welke klanten en aan welke projecten ze werken.” Door de enorme groei van het bedrijf verliep die urenregistratie al gauw niet meer zo vlot. “We verloren het overzicht. Moesten een manier vinden om duidelijk op te lijsten wie waarmee bezig was en hoelang. En om dat meteen ook te factureren.” Na een zoektocht op internet vroeg Louis een demo aan bij ionProjects. Dat softwarebedrijf ontwikkelt de ERP-software ionBIZ en past die aan de behoeften van de klant aan. Louis was meteen overtuigd: “De interface was strak en eenvoudig en ik zag uitbreidingsmogelijkheden die we zeker nodig zouden hebben.”

Snel aan de slag

Na een dag uitleg van ionProjects ging Acterus zelf aan de slag met de basisconfiguratie van ionBIZ. Louis: “Met onze ervaring was dat natuurlijk gemakkelijk. Maar de interface is zo intuïtief dat ook mensen zonder IT-kennis er snel mee weg zijn. Lukt het toch niet? Dan is er altijd de helpdesk. Die bel of mail je. Of je logt een ticket in het systeem van ionProjects zelf. Dan zie je op elk moment de voortgang.” Zodra de tijdregistratie weer helemaal vlot verliep, breidde Acterus ionBIZ langzaamaan uit met de vakantieregistratie, het projectmanagement en de facturatie. Louis wil de software almaar breder inzetten zodat alle onderdelen van het bedrijf naadloos met elkaar samenwerken.

Echte aanrader

Louis Kuijf is opgelucht dat hij in ionProjects de partner vond die Acterus nodig had. “Dankzij ionBIZ werken we sneller en efficiënter en behouden we altijd het overzicht. Zoekt u een stabiel en flexibel ERP-softwarepakket? Vraag dan zeker een demo aan. Dan ziet u met eigen ogen wat ionBIZ voor u doet.”

 

 

 

CONTACTEER ONS

Bel of mail ons op elk moment u contact met ons wilt opnemen. Dat kan gaan om een idee voor een nieuwe functie, een vraag die u heeft, of om te brainstormen over een opwindend nieuw partnerschap.

Ondersteuning:

Contact

Marketing en verkoop:

Contact

Andere vragen:

Contact

Lokaal Kantoor / België

Kleine Nieuwedijkstraat 71

2800 Mechelen

Tel +32 (0)15 715 615

Lokaal Kantoor / Nederland

Veerdam 3

4484 NV Kortgene

Lokaal Kantoor / Roemenië

Piața Consiliul Europei 2E, Cladirea UBC 3

300254 Timișoara

© 2024 ionProjects - Privacy statement